Pot au Feu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pot au Feu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Klassinen ranskalainen pataruoka broilerilla saa seurakseen paljon värikkäitä vihanneksia. Tarjoile Kasvisfondilla maustetun sinappikerman kanssa!

Ainesosat

4

annosta

8 kpl varhaisperunoita
900 g broilerinrintaa
 l vettä
4 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
100 g pieniä sipuleita
1 kpl porkkanaa
100 g kesäkurpitsaa (n. 1/3)
10 kpl sokeriherneitä
50 g savoijinkaalia (n. 1/4 kerä)
2 dl kuohukermaa
1 rkl karkeaa ranskalaista sinappia
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 rkl tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
  
  
  

Valmistus

  1. Pese ja keitä perunat.
  2. Kuumenna fondilla maustettu vesi. 
  3. Laita veteen broilerinrinnat ja keitä noin 15 minuuttia. Poista syntyvä vaahto.
  4. Nosta rinnat pois liemestä ja keitä lientä kasaan, kunnes sitä on jäljellä noin litra. 
  5. Leikkaa broilerinrinnat suurehkoiksi suikaleiksi. 
  6. Kuori porkkanat. Leikkaa sokeriherneet ja porkkanat vinottain sopivan kokoisiksi paloiksi. 
  7. Leikkaa kesäkurpitsa noin 3 mm:n paksuisiksi siivuiksi.
  8. Kuori ja halkaise sipulit. 
  9. Leikkaa savoijinkaali pienemmiksi paloiksi. 
  10. Keitä kaikki kasvikset kanaliemessä miltei pehmeiksi muutaman minuutin ajan. 
  11. Vaahdota kerma kovaksi ja mausta sinapilla, fondilla sekä hienonnetulla ruohosipulilla. 
  12. Tarjoa kasvikset ja perunat broilerin sekä sinappikerman kanssa.  
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 h
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi