Nopea Pho-keitto

1.0/5
Arvosana: 1.0 / 5
(1 ääntä)
Nappaa tästä ihanan nopea ja maistuva nuudeliresepti. Helppo nuudelikeitto syntyy lämmittävistä mausteista kuten kanelista, inkivääristä ja neilikasta.

RESEPTI TOTEUTETTU YHTEISTYÖSSÄ FOODBYTWINS KANSSA

Nopea Pho-keitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.

Pho-keitto

Ainesosat

20 min
2

annosta

1 l vettä
1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
 kanelitanko
 neilikkaa
 pala inkivääriä, viipaloituna
0.5 dl kalakastiketta
200 g naudan ulko- tai sisäfilettä
200 g riisinuudeleita
Tarjoiluun   
  Chilikastiketta
  Korianteria
  Kevätsipulia ja minttua

Valmistus

  1. Lisää kattilaan vesi, kanelitanko, neilikka, inkivääri, vasikanfondi ja kalakastike.
  2. Keitä kannen alla noin 10-minuuttia. Leikkaa naudanlihan ohuiksi suikaleiksi.
  3. Lisää joukkoon riisinuudeli ja keitä kypsäksi. Viimeistele keitto pak choilla ja naudanlihalla.
  4. Voit tarjoilla keiton chilikastikkeen, korianterin ja mintun kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
1Arvostelu
Jätä arvostelu
Jarppa
Guest

Missä poltettu sipuli, missä poltettu inkivääri? Missä kaikki pho-keittoon kuuluvat mausteet (tähtianis, korianterin siemenet, yms.)?


Pho-keitossa nuudeleita ei koskaan keitetä liemessä, vaan erikseen kirkkaassa vedessä.

Pho-keitossa myös liemi kaadetaan vasta ohueksi leikatun lihan jälkeen. Liha asetellaan nuudeleiden päälle ja kuuma liemi kaadetaan lihan päälle, jotta erittäin ohut liha kypsyy liemen kuumuudesta.

Tällä reseptillä on hälyttävän vähän tekemistä pho-keiton kanssa.

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi