Kana-ramenkeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kana-ramenkeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Trendikäs Kana-ramenkeitto on japanilainen nuudeliruoka

Ainesosat

30
4

annosta

300 g broilerin fileetä
200 g ramen-nuudeleita
1 l vettä
3 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
2 rkl japanilaista soijakastiketta
 pak choita
6 kpl kevätsipulia
8 kpl tuoreita herkkusieniä
 porkkana
  
  

Valmistus

  1. Mausta broilerin fileet suolalla ja pippurilla.
  2. Paista broilerin fileet uunissa, 200 asteessa noin 15min. Anna jäähtyä.
  3. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  4. Viipaloi pak choi ja herkkusienet, hienonna kevätsipuli ja pilko porkkana ohuiksi siivuiksi.
  5. Keitä vesi, fondi ja soijakastike.
  6. Lisää joukkoon hienonnetut kasvikset ja anna kiehua hetken aikaa.
  7. Pilko broilerin filee ohuiksi siivuiksi, jaa neljään tarjoiluastiaan.
  8. Lisää astioihin nuudelit, vihannekset ja liemi.
  9. Tarjoile höyryävän kuumana.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
80 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
n. 3 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi