Marinadi pavuniduille
- Yhdistä seesamiöljy, soijakastike, paahdetut seesaminsiemenet, mustapippuri, kanafondi ja suola. Laita sivuun.
- Kuumenna litra kevyesti suolattua vettä ja laita tuoreet pavunidut kiehumaan 30 sekunniksi. Huuhtele ne heti kylmällä vedellä ja sekoita sen jälkeen marinadi joukkoon. Sekoita hyvin ja laita sivuun.
Liemi ja liha
- Kuori inkivääri ja valkosipuli, soseuta ne sekä ½ dl vettä tasaiseksi soseeksi.
- Leikkaa kasvikset ja omena 1 cm:n suuruisiksi paloiksi.
- Sekoita loput ainekset kattilassa liemeksi ja hauduta siinä kasviksia ja omenoita noin 30 min.
- Sekoita maissitärkkelys 1 tl vettä ja suurusta liemi paksummaksi. Lisää inkivääri-valkosipulisose. Siivilöi liemi.
- Ruskista sisäfile keskikuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin.
- Laita liha kattilaan ja lisää liemi. Kuumenna ennen tarjoamista.
Tarjoa riisin ja marinoitujen pavunitujen sekä suikaloitujen sokeriherneiden kanssa.