Uudenvuoden file, juureskakku ja punaviinikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uudenvuoden file, juureskakku ja punaviinikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Kokonaisena kypsennetty häränfile on herkullinen tarjottava talven juhliin! Tarjoa liha Häränlihafondilla maustetun punaviinikastikkeen kanssa.

Ainesosat

4

annosta

600 g häränfilettä
glaseerauskastike   
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 rkl tomaatti-chilikastiketta
1 rkl punaviiniä
1 rkl fariinisokeria
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl pippurisekoitus
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
punaviinikastiketta   
1 kpl salottisipulia
 dl punaviiniä
 dl vettä
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 rkl hienoa sokeria
 valkopippuria, murskattuna
 tl maissitärkkelystä
50 g voita
JUURESKAKKU   
400 g perunoita
100 g porkkanoita
100 g juuriselleriä
100 g palsternakka
2 kpl keltasipulia
1 rkl voita
 rkl kermaa
 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria

Valmistus

Liha:

  1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon, sekoita. 
  2. Ota fileen pinta kiinni kuumalla pannulla. 
  3. Laita file uuninkestävään vuokaan, sivele glaseerauskastiketta pintaan ja paista kypsäksi n. 45 min 100 °C:ssa.
  4. Sivele kastiketta vähintään kolme kertaa paiston aikana fileen pintaan. 

Juureskakku:

  1. Viipaloi juurekset ja sipuli ohuiksi. (Älä huuhdo kasviksia, ettei tärkkelys poistu). Ruskista sipuli pehmeäksi voissa. 
  2. Vispaa joukkoon kerma, fondi ja mausteet. Laita juurekset mukaan. 
  3. Laita uuninkestävän vuoan pohjalle leivinpaperi ja täytä vuoka juures-sipulisekoituksella, painele seos tiiviisti ja tasaisesti vuokaan. 
  4. Paista uunissa 140 °C:ssa 50 minuuttia.
  5. Kokeile, onko kakku pehmennyt. 
  6. Anna jäähtyä ja laita painon alle. 
  7. Kun juureskakku on täysin jäähtynyt, kumoa se vuoasta ja leikkaa annospaloiksi. 
  8. Lämmitä palat uunissa 150 °C:ssa noin 25 min. 

Punaviinikastike:

  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Mittaa kattilaan viini, vesi, fondi ja sokeri, kuumenna. Lisää sipuli joukkoon ja keitä muutama minuutti. 
  3. Sekoita maissitärkkelys tilkkaan vettä ja lisää sekoittaen joukkoon. 
  4. Sekoita lopuksi joukkoon nokare voita, mausta kevyesti. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 h
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi