Katkarapuraviolit sitruuna-hummeriliemessä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
1 kpl sitruunaruohoa tuoretta
7 dl vettä
3 rkl kalakastiketta
1 rkl raakasokeria
3 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 kpl punaista chiliä, viipaloituna
1 kpl sitruunan mehua
100 g kokonaisia katkarapuja liemessä
1 rkl inkivääriä, raastettuna
100 g ricotta-juustoa
120 g wonton-levyjä (12 kpl)
2 rkl vehnäjauhoja
4 kpl kevätsipulia
100 g sokeriherneitä
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Murskaa sitruunaruoho veitsen tylpällä päällä.
Mittaa vesi, kalakastike, sokeri, fondi, viipaloitu chili sekä sitruunaruoho kattilaan. Kuumenna ja laita sivuun.
Kaada katkaravuista liemi pois, anna valua. Sekoita raastettu inkivääri sekä ricotta-juusto joukkoon.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä auki 12 kpl wonton-levyjä ja täytä ne katkarapusekoituksella.
Kostuta reunat tilkalla vettä ja painele kiinni.
Laita nyytit jauhotetulle leivinpaperille ja siirrä kylmään.
Suikaloi kevätsipuli ja sokeriherneet ohuiksi.
Kuumenna suolalla maustettu vesi ja kypsennä raviolit. Raviolit ovat kypsiä, kun ne nousevat veden pinnalle.
Nosta raviolit kattilasta ja laita ne lämmitetyille syville lautasille.
Siivilöi ja kuumenna liemi. Mausta sitruunamehulla ja ryöppää ruohosipulit sekä sokeriherneet 30 s. ajan.
Kaada liemi raviolin päälle, jaa kevätsipulit ja sokeriherneet tasaisesti annoksille.
Huom! Voit esivalmistella kaikki ravioleiden keittämiseen saakka! Voit myös höyryttää raviolit keittämisen sijaan. Valmista lautaset keittiössä ja kaada liemi pöydässä päälle.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.