Miso-lohi ja pikantti majoneesi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Miso-lohi ja pikantti majoneesi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Aasialaisittain maustettu miso-lohi maustetaan Kalafondilla

Ainesosat

4

annosta

MISOLOHI   
600 g lohta
30 g miso-tahnaa
 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 dl miriniä
 dl seesaminsiemeniä
  suolaa ja mustapippuria
MAKEAN VAHVA MAJONEESI   
 dl majoneesia
1 tl tabascoa
 tl sokeria
TARJOILUUN   
300 g riisiä
100 g soijapapuja, pakasteena
  
  

Valmistus

Leikkaa lohi annospaloiksi ja laita vadille. Suolaa ja pippuroi kevyesti. 

  1. Sekoita miso-tahna, fondi ja mirin marinadiksi. Kaada marinadi lohipalojen päälle ja anna maustua noin tunnin. 
  2. Kypsennä uunissa 225 °C:ssa 8 min, kunnes sisälämpötila on 48 °C.
  3. Paahda seesaminsiemenet pannulla keskikuumalla lämmöllä ilman rasvaa ja ripottele pinnalle tarjoiltaessa. 

Majoneesi:

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Laita kylmään.

Tarjoiluun:

  1. Keitä riisi ja pavut pakkauksen ohjeen mukaan. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi