Fish cakes -kalapihvien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Ainesosat
40
4
annosta
600 g valkoista kalaa fileinä esim. turskaa
1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
1 dl kevätsipulia hienonnettuna
rkl valkosipulia, hienonnettuna
rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
rkl Touch of Taste Asian Red and Hot tai Green and Fresh -fondia
2 kananmunan valkuaista
suolaa ja pippuria
chilikastiketta, esim. Tabasco
2 dl panko- tai korppujauhoja
öljyä paistamiseen
Tarjoiluun
keitettyä riisiä
Valmistus
Kuutioi kala pieniksi kuutioiksi. Laita kuutioitu kala, valkosipuli, inkivääri, fondi tehosekoittimeen. Mausta suolalla ja pippurilla. Käynnistä tehosekoitin ja soseuta noin 30 sekuntia, jonka jälkeen lisää valkuaiset. Soseuta, kunnes massa on tasaista.
Siirrä kalamassa kulhoon. Lisää joukkoon kevätsipuli ja korianteri. Mausta chilikastikkeella.
Koepaista pieni nokare massaa pannulla ja lisää tarvittaessa mausteita.
Kun olet tyytyväinen makuun, muotoile massasta pihvejä. Kääntele pihvit pankojauhoissa.
Paista pihvit runsaassa öljyssä pinnalta rapeiksi, niin että sisus jää meheväksi. Tarjoile riisin ja chilikastikkeen kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.