Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hirvipata mustikoilla ja puolukoilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.
Mehevä hirvipata maistuu juureksilta

Ainesosat

90
4

annosta

500 g hirvenlihakuutioita
 pientä sipulia
 pientä palsternakkaa
 pientä porkkanaa
 juuriselleriä
2 rkl voita
2 rkl tomaattipyreetä
 laakerinlehteä
 tuoretta timjamia
2 dl punaviiniä
2 rkl Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
1 dl tuoreita tai pakastettuja puolukoita
1 dl tuoreita tai pakastettuja metsämustikoita
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  keitettyjä perunoita tai riisiä

Valmistus

  1. Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.
  2. Ruskista lihaa ja kasviksia voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  3. Lisää tomaattipyree, laakerinlehdet ja timjami. Kuumenna minuutti.
  4. Kaada joukkoon punaviini ja fondi. Lisää lopuksi vettä niin, että vihannekset ja liha peittyvät. Anna kiehua 1-1,5 tuntia, kunnes liha on kypsää.
  5. Lisää lopuksi marjat. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
N. 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
35
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi