Saariston kalapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
15
4
annosta
250 g lohifileetä
200 g turskafileetä
1 purjosipulia
4 keskikokoista perunaa
3 rkl rypsiöljyä
4 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
rkl Touch of Taste Kalafondia
8 dl täysmaitoa
2 dl kermaa (vähintään 4% rasvaa)
suolaa ja pippuria
Valmistus
Kuori perunat ja viipaloi ne noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Huuhtele ja pilko purjosipuli.
Pilko lohi- ja turskafileet noin 1*1 cm kuution kokoisiksi paloiksi.
Kuullota purjoa ja perunoita muutama minuutti öljyssä. Lisää kattilaan maito, kerma ja Touch of Taste fondi. Keitä miedolla lämmöllä 7-9 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.
Lisää kuutioitu kala ja kiehauta keitto. Siirrä keitto sivuun liedeltä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Viimeistele tuoreella tillillä!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.