Katkarapu-chilipasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Katkarapu-chilipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Herkullisen yksikertainen klassikkopasta maustetaan valkosipulilla ja chilillä. Viimeistele katkarapupasta parmesaanilla ja Kalafondilla.

Ainesosat

15
1

annosta

 pastaa esim. linguinea tai spagettia
 rkl valkosipulia, hienonnettuna
 tl kuivattuja chilihiutaleita
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
 dl parmesan-juustoa, raastettuna
75 g kuorittuja katkarapuja
 tl Touch of Taste Kalafondia
1 rkl vettä
  suolaa ja mustapippuria
  

Valmistus

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  2. Kuumenna paistokasari. Kuullota valkosipuli ja chililastut öljyssä. Lisää keitetty pasta joukkoon.
  3. Sekoita vesi ja Kalafondi. Lisää paistokasariin. Lisää katkaravut, persilja ja raastettu parmesanjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimiltä lautasilta!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi