Katkarapu-chilipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
15
1
annosta
1 pastaa esim. linguinea tai spagettia
rkl valkosipulia, hienonnettuna
tl kuivattuja chilihiutaleita
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
dl parmesan-juustoa, raastettuna
75 g kuorittuja katkarapuja
tl Touch of Taste Kalafondia
1 rkl vettä
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Kuumenna paistokasari. Kuullota valkosipuli ja chililastut öljyssä. Lisää keitetty pasta joukkoon.
Sekoita vesi ja Kalafondi. Lisää paistokasariin. Lisää katkaravut, persilja ja raastettu parmesanjuusto. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimiltä lautasilta!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.