Tomaatti-persilja kvinoa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tomaatti-persilja kvinoan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Tuoreella tomaatilla ja raikkaalla persiljalla maustettu kvinoa on maukas lisuke monelle ruoalle. Lisäämällä fondia saat ruoalle syvemmän maun.

Ainesosat

15
4

annosta

3 dl kvinoaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl tuoretta tomaattia kuutioituna
1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
1 rkl sitruunamehua
1 dl rypsiöljyä
2 tl valkosipulia, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Huuhtele kvinoa huolellisesti tiheässä siivilässä. Keitä kvinoa fondilla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti.
  2. Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää kvinoa. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Mikäli salaatti maistuu liian happamalta, voit lisätä joukkoon hieman juoksevaa hunajaa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
Valmistus n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi