Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Sekoita joukkoon riisi ja kuullota vielä minuutti lisää.
Lisää valkoviini ja anna kiehahtaa.
Lisää kuuma kasvisliemi ja kypsennä välillä sekoittaen, kunnes riisi on kypsää, mutta ei ylikypsää.
Sekoita risoton joukkoon raastettu juusto. Mausta suolalla, mustapippurilla ja tryffeliöljyllä.
Paahdettu kukkakaali
Huuhtele kukkakaali ja pilko se pienemmiksi kukinnoiksi.
Nosta kukkakaali uunivuokaan, lisää rypsiöljy ja paahda kullanruskeiksi 250 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia. Kukkakaalin tulisi tällöin olla pehmeää.
Tarjoile risotto syviltä lautasilta paahdetun kukkakaalin ja babypinaatin kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.