Maa-artisokka-kantarellikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maa-artisokka-kantarellikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Pehmeän täyteläinen maa-artisokka-kantarellikeitto maistuu erityisen herkulliselle viileinä päivinä. Tarjoa rapean leivän kanssa!

Ainesosat

4

annosta

250 g kantarelleja
200 g maa-artisokkaa
1 kpl keskikokoista keltasipulia hienonnettuna
 kpl purjoa, suikaloituna
3 dl kermaa
3 dl maitoa
50 g voita
4 dl vettä
4 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Paista kantarellit sekä kuutioidut maa-artisokat voissa. Suolaa ja pippuroi kevyesti. 
  2. Ota koristelua varten noin 1/3 paistetuista kantarelleista ja artisokista erilleen. 
  3. Kuullota sipuli ja purjo loppujen kantarellien kanssa. 
  4. Lisää kerma, maito, vesi ja fondi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 min. 
  5. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi ja hienoksi. 
  6. Mausta tilkalla valkoviiniä, suolaa ja pippuria. 
  7. Koristele kantarelli-artisokkasekoituksella ja persiljalla. 
  8. Tarjoa tuoreen, rapean leivän kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
1
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
10
N. 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
10 min valmistelu + 1 h kylmässä
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi