Hedelmäinen kinkunkastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hedelmäisen kinkunkastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Hedelmäinen kinkunkastike on mukavan erilainen lisuke joulukinkulle. Mausta kastike taateleilla

Ainesosat

4

annosta

1 rkl voita
1 dl salottisipulia, hienonnettuna
1 dl omenaa kuutioituna
1 dl taateleita, hienonnettuna ilman kiviä
1 dl kuivattuja luumuja, hienonnettuna
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl japanilaista soijakastiketta
1 rkl Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
2 dl kuohukermaa
  
  

Valmistus

  1. Lisää kattilaan voi ja kuullota sipulia, omenaa, taateleita ja luumuja kevyesti pienellä lämmöllä.
  2. Nosta lämpötilaa, lisää viinietikka ja soijakastike.
  3. Lisää Touch of Taste Luomu Kasvisfondi ja kuohukerma.
  4. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuutin ajan.
  5. Tarkista maku, lisää halutessasi suolaa, pippuria ja fondia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
10
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi