annosta
Vispaa yhteen marinadin ainekset, mausta fondilla, hunajalla ja viinietikalla.
Laita porsaanfilee marinadiin ja anna maustua vähintään kaksi tuntia.
Ruskista liha kauttaaltaan ja laita sitten uunivuokaan. Kypsennä 110°C:ssa läpeensä kypsäksi, kunnes sisälämpötila on noin 70°C.
Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset yhteen ja mausta.
Soseuta avokadot haarukalla kulhossa. Vispaa joukkoon fondi, creme fraiche ja valkosipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.
Leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoa lisäksi perunoita, salaattia ja kastikkeita
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.