Mausteinen makkarapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mausteisen makkarapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Mausteisen makkarapadan resepti on suunniteltu yhdelle hengelle. Herkullinen chorizo saa seurakseen runsaasti kasviksia ja raikasta omenaa.

Ainesosat

15
1

annosta

1 tl öljyä
 banaanisalottisipuli, hienonnettuna
 mausteinen makkara esim. chorizo (n. 75 g)
1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
2 rkl kermaa
3 rkl täysmaitoa
2 dl keltaista paprikaa, punaista paprikaa ja omenaa, siivutettuna ohueksi
 valkoista riisiä, keitettynä
  suolaa ja mustapippuria
  
  

Valmistus

1.  Viipaloi chorizo. Paista sipulia ja makkaraa pienessä kattilassa 5 min, kunnes sipuli on kullanruskeaa.

2. Lisää fondi, kerma ja maito. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min.

3. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.

4. Tarjoile siivutettujen kasvisten ja keitetyn riisin kanssa!

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi