Porsaanfilee valkosipulimuussilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
40
4
annosta
4 porsaankyljystä
kasviksia, salaattia ja sitruunaa
Perunamuussi:
8 valkosipulin kynttä
1 rkl rypsiöljyä
1 kg jauhoisia perunoita
100 g voita
2 dl kuohukermaa
rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 dl maitoa
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota kattilassa muutama minuutti öljyssä.
Kuori perunat ja pilko ne pienemmiksi paloiksi. Siirrä kattilaan valkosipulin joukkoon. Lisää vettä niin, että perunat lähes peittyvät. Mausta suolalla. Keitä perunat kypsiksi.
Lämmitä kerma, fondi ja maito. Muussaa keitetyt perunat ja lisää kermaseos perunoiden joukkoon. Lisää voi ja sekoita perunamuussi ilmavaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.