Sweet and spicy -glaseerattu grillikana -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia sekä Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
40 min (valmistelut 15 min/25 min grillissä)
4
annosta
500 g broilerin reisi- tai rintafileetä
Kasviksia, esim. friseesalaattia, babypinaattia, vesimelonia, mangoa ja punasipulia
Yrttejä, esim. lehtipersiljaa ja thaibasilikaa
Glaseerauskastike:
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 rkl inkivääriä
1 mm cayennepippuria
1 tl oreganoa
2 rkl japanilaista soijaa
1 rkl Thai sweet chili -kastiketta
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
1 rkl rypsiöljyä
Kastike:
4 rkl mango chutneyta
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl rypsiöljyä
tilkka hot saucea
Valmistus
Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Sekoita yhteen kastikeainekset ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Mausta kanafileet ja grillaa keskilämmöllä kypsäksi. Anna fileiden levätä joitain minuutteja ja leikkaa sitten hienoiksi suikaleiksi. Kääntele niitä glaseerauskastikkeessa niin, että ne maustuvat kunnolla.
Sekoita kasvikset ja hedelmät mango chutney -kastikkeessa ja asettele ne tarjoiluvadille. Lisää päällimmäiseksi kana ja ripottele päälle yrtit.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.