Kalakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kalakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
fisksoppa fi

Ainesosat

noin 25 minuuttia
4

annosta

1 rkl voita
1 rkl rypsiöljyä
2 kpl salottisipulia
4 kpl perunaa
1 kpl porkkanaa
 rkl Bong Touch of Taste kalafondia
8 dl vettä
  Musta- ja maustepippuria (noin 10 kpl kumpaakin)
2 kpl laakerinlehteä
 fenkolia
400 g siikaa (file)
2 dl kermaa
  Puristettu sitruuna
1 nippu tilliä
  
  

Valmistus

  1. Kuori ja kuutioi perunat.
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat.
  3. Kuori ja hienonna salottisipuli.
  4. Poista juuret fenkolista ja hienonna.
  5. Sulata voi yhdessä öljyn kanssa kattilassa.
  6. Paista sipulia, perunaa ja porkkanaa matalalla lämmöllä kattilassa ilman, että ne saavat väriä.
  7. Lisää Touch of Taste fondi, vesi, pippurit ja laakerinlehdet.
  8. Anna kiehua 15 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
  9. Lisää fenkoli 10 minuutin kuluttua, sillä se kypsyy viidessä minuutissa.
  10. Leikkaa kala senttimetrin kokoisiksi kuutioiksi ja laita se kattilaan, anna kiehua.
  11. Viimeistele tillillä.
  12. Tarjoile tumman leivän ja voin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi