Vihreä parsakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vihreä parsakeitto on helppo ja herkullinen lounas tai ihana alkukeitto juhlapöytään. Kermaiseen keittoon tuo luonnetta valkoviini, maito, salottisipuli ja Luomu Kanafondi. Voit valmistaa myös kokonaan kasvisversion vaihtamalla Kanafondin Luomu Kasvisfondiin.

Vihreä parsakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia.

Vihreä parsakeitto

Ainesosat

25 min
4

annosta

500 g vihreää parsaa
2 dl hienonnettua salottisipulia
3 rkl voita
1 dl valkoviiniä
5 dl vispikermaa
4 dl täysmaitoa
1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
  oliiviöljyä

Valmistus

  1. Leikkaa parsoista nuput ja laita ne sivuun.
  2. Poista kanta ja pilko parsan varret noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  3. Kuumenna kattilassa 2 rkl voita.
  4. Kuullota sipulia ja parsaa 5 minuuttia ja kaada joukkoon viini.
  5. Anna nesteen haihtua ja lisää sitten maito ja kerma.
  6. Keitä hiljalleen 15 minuuttia.
  7. Lisää keitto tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
  8. Kaada keitto vielä siivilän läpi.
  9. Raakapaista parsan nuppuja noin minuutti.
  10. Tarjoile parsakeitto lämpimistä astioista ja viimeistele parsan nupuilla ja ripauksella öljyä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
Noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Alle 30 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi