Vihreä parsakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vihreä parsakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia.
Gron sparrissoppa

Ainesosat

25
4

annosta

500 g vihreää parsaa
2 dl hienonnettua salottisipulia
3 rkl voita
1 dl valkoviiniä
5 dl vispikermaa
4 dl täysmaitoa
 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
  oliiviöljyä

Valmistus

  1. Leikkaa parsoista nuput ja laita ne sivuun.
  2. Poista kanta ja pilko parsan varret noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
  3. Kuumenna kattilassa 2 rkl voita.
  4. Kuullota sipulia ja parsaa 5 minuuttia ja kaada joukkoon viini.
  5. Anna nesteen haihtua ja lisää sitten maito ja kerma.
  6. Keitä hiljalleen 15 minuuttia.
  7. Lisää keitto tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
  8. Kaada keitto vielä siivilän läpi.
  9. Raakapaista parsan nuppuja noin minuutti.
  10. Tarjoile parsakeitto lämpimistä astioista ja viimeistele parsan nupuilla ja ripauksella öljyä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi