Kalapyörykät ja tillikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kalapyöryköiden ja tilikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Pehmeät kalapyörykät voi valmistaa esimerkiksi hauesta

Ainesosat

4

annosta

300 g hienoksi jauhettuja kalafileitä esim. haukea turskaa tai ahventa
1 kpl kananmunia
 dl kuohukermaa
 tillin kukintoja tai tilliä, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
tillikastike   
 rkl Touch of Taste Kalafondia
3 dl ruokakermaa
 dl kuivaa valkoviiniä
1 rkl voita
 tillin kukintoja, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

Kalapyörykät:

  1. Laita jauhettu kala, suola ja pippuri sekä kananmunat yleiskoneeseen ja soseuta parin minuutin ajan, kunnes seos on tasaista. 
  2. Lisää kerma ja tilli.
  3. Soseuta vielä hieman, kunnes massa on sileää. 
  4. Muotoile massasta kauniita pyöryköitä, suuruudeltaan kananmunan kokoisia. 
  5. Laita pyörykät uunipellille ja paista kypsäksi uunissa 175 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Tillikastike:

  1. Mittaa kerma, fondi ja viini kattilaan, kuumenna. 
  2. Lisää voi joukkoon.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Lisää hienonnetut tillin kukinnot.
  5. Suurusta kastike halutessasi tilkalla kermaa. 

Tarjoilu:
Tarjoa lämmitetyiltä lautasilta esim. sienten ja perunamuusin kanssa. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi