Tuhti pippurikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tuhti pippurikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Tuhti pippurikastike täynnä herkullista makua! Kastike viimeistellään konjakilla

Ainesosat

4

annosta

1 rkl mustapippuria murskattuna
1 rkl viherpippuria, murskattuna
 rkl rosépippuria murskattuna
2 kpl salottisipulia, hienonnettuna
 rkl konjakkia
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
3 dl vettä
2 dl kermaa
 rkl ranskalaista sinappia
1 rkl voita
  

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja pippuri voissa keskikuumalla lämmöllä.
  2. Lisää konjakki ja polta alkoholi pois.
  3. Lisää fondi ja vesi. Keitä kokoon, kunnes noin 2 dl nesteestä on jäljellä.
  4. Lisää kerma ja keitä kasaan kastikkeeksi.
  5. Mausta sinapilla. 

Vinkki! Saat miedomman kastikkeen, kun puolitat pippureiden määrän.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi