Sipulikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sipulikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia ja Kasvisfondia.
Yksinkertainen ja täyteläisen makuinen sipulikastike syntyy keltasipuleista

Ainesosat

15
4

annosta

3 kpl keltasipulia
1 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
2 dl maitoa
1 dl kermaa
  pari tippaa etikkaa
  sokeria
  suolaa ja valkopippuria
  
  

Valmistus

  1. Paista sipulia, timjamia ja laakerinlehteä voissa 5 min, kunnes sipuli on kullanruskeaa.
  2. Ripottele joukkoon vehnäjauhoa ja sekoita. Lisää vesi ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää joukkoon maito ja kerma. Mausta fondilla ja soijakastikkeella.
  4. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5 min. Tarkista maku ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi