Saaristolaisleipää ja kantarelleja

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Saaristolaisleipää ja kantarelleja -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
kantarell kavring

Ainesosat

noin 25 minuuttia
4

annosta

200 g kantarelleja
2 kpl sipulia
2 rkl voita
1 rkl Bong Touch of Taste kantarelli- tai kasvisfondia
 dl kuohukermaa
1 dl persiljaa
4 kpl salaatinlehteä
4 viipaletta saaristolaisleipää
  Suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Pese ja siisti sienet, jaa suuremmat sienet osiin ja silppua sipuli.
  2. Paista sipulia hitaasti voissa 5 minuuttia, lisää sienet ja paista, kunnes kaikki on kypsennetty.
  3. Lisää kerma ja keitä.
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Lisää persilja ja lusikoi sienet salaatinlehdille paahdettujen saaristolaisleipäviipaleiden päälle.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi