Sichuanilainen keitetty naudanliha

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uskomattoman herkullinen Sichuanilainen keitetty naudanliha, joka saa lisäpotkua vasikanfondista. Ohueksi viipaloitu naudanliha saa makua doubanjiang-tahnasta, sichuaninpippurista, kevätsipulista, inkivääristä, valkosipulista ja vasikanfondista. Annos tarjoillaan riisin ja pavunversojen kanssa ja viimeistellään korianterilla ja kevätsipulilla.

Sichuanilainen keitetty naudanliha– reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Karin Lei kanssa.

Sichuanilainen keitetty naudanliha

Ainesosat

n. 30 min
2

annosta

300 g naudan ulkofileetä
2 kg isoa valkosipulinkynttä, hienonnettuna
 kevätsipulia, hienonnettuna
 inkiväärin pala (n. 3 cm), viipaloituna
 punaista kuivattua chiliä, paloiteltuna
 kananmunan valkuainen
0.25 tl ruokasoodaa
1 tl maissitärkkelystä
1 rkl doubanjiang-tahnaa
1 tl Sichuaninpippuria (kuivattu ja jauhettu)
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
2.5 dl vettä
150 g pavunversoja
  Suolaa
  Rypsiöljyä
  Korianteria ja kevätsipulia viimeistelyyn

Valmistus

  1. Viipaloi naudan ulkofilee ohuiksi siivuiksi (poikkisyin).
  2. Marinoi liha maissitärkkelyksellä, valkuaisella, ruokasoodalla ja ripauksella suolaa. Sekoita.
  3. Laita chili pannulle noin 1 rkl rypsiöljyn kanssa. Lämmitä keskilämmöllä. Anna chilin lämmetä noin minuutin ajan (varo, ettei se pala). Nosta yli puolet pois ja säästä ne tarjoilua varten.
  4. Lisää samaan pannuun kevätsipuli, inkivääri ja puolet valkosipulista. Kuullota keskilämmöllä.
  5. Lisää doubanjiang-tahnaa ja 0,5 tl Sichuaninpippuria. Paista noin 30 sekuntia. Lisää vesi ja sen jälkeen vasikanfondi. Anna kiehua miedolla/keskilämmöllä muutaman minuutin ajan.
  6. Kiehauta vesi ja lisää pavunversot kiehuvaan veteen noin 15 sekunnin ajaksi. Poista kuuma vesi ja huuhtele pavut kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
  7. Lisää lihaviipaleet kastikkeeseen ja sekoita. Nosta lämpöä. Anna kiehua noin 30 sekuntia (riippuen kuinka punaiseksi haluat lihan ja kuinka ohuita siivut ovat). Ota pannu pois liedeltä.
  8. Laita pavunversot syvälle lautaselle, lisää päälle liha ja kastike. Viimeistele chilillä ja lopulla valkosipulista.
  9. Kuumenna 2–3 rkl öljyä, kunnes se alkaa savuta. Kaada öljy varovasti täytteiden päälle.
  10. Viimeistele annos silputulla korianterilla ja kevätsipulilla. Tarjoile vastakeitetyn riisin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 5 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi