Szegedin gulassi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Szegedin gulassin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Szegedin gulassi on paprikalta tuoksuva porsaanlihasta valmistettu gulassi

Ainesosat

2
4

annosta

1 dl pekonia
 suuri keltainen sipuli, hienonnettuna
 punainen paprika hienonnettuna
 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
 suuri tomaatti, hienonnettuna
800 g porsaan paistikuutioita
4 rkl paprikajauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
 laakerinlehti
2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
4 dl hapankaalia, valutettuna
  suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

  1. Paista pekonia, sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä. Lisää liha ja ruskista.
  2. Lisää paprika, tomaatti, tomaattipyree ja mausteet. Jatka kuumennusta minuutti.
  3. Lisää vettä, niin että liha peittyy. Lisää fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 60-90 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
  4. Lisää hapankaali ja anna kiehua vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Tarjoile smetanan tai kermaviilin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi