Porsaanfilee Scaloppini ja vaalea balsamikokastike
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Porsaanfilee Scaloppini ja vaalean balsamikokastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Ainesosat
4
annosta
600 g porsaanfilettä
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl oliiviöljyä
2 dl valkoviiniä
rkl Touch of Taste Kanafondia
1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
500 g pastaa, spaghettia
50 g rucolaa
50 g voita
3 rkl parmesanjuustoa, raastettuna
suolaa ja pippuria
Valmistus
Puhdista ja leikkaa porsaanfilee neljään osaan. Painele palan käsin hieman ohuemmiksi ja tasaisiksi.
Sekoita jauhoihin suola ja pippuri, kääntele fileepalat seoksessa.
Paista oliiviöljyssä molemmin puolin noin 3 minuuttia.
Kaada joukkoon valkoviini, fondi ja vaalea balsamico.
Anna kiehua hiljalleen ilman kantta 10 minuutin ajan. Porsaanfileen sisälämpötilan tulee olla noin 62 °C. Laita sivuun hetkeksi.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita rucola joukkoon.
Laita porsaanfileet lautaseille. Kuumenna kastike nopeasti ja lisää nokare voita. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää halutessassi balsamiviinietikkaa.
Kaada kastiketta lihan päälle, tarjoa keitetyn pastan ja rucolan kanssa. Raasta päälle parmesanjuustoa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.