Pippuripihvi, salottisipulisabayon ja hillotut tomaatit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pippuripihvi, salottisipulisabayon ja hillotut tomaatit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Mehevä häränfile maistuu täydelliselle pehmeän salottisipulisabayonin kanssa

Ainesosat

4

annosta

720 g häränfilettä paloiteltuna
  murskattuja musta- ja rosépippureita
1 rkl voita
3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
3 dl kermaa
2 rkl salottisipuliviinietikkaa
2 kpl kananmunan keltuaisia
  pippuria
20 kpl pieniä tomaatteja terttuineen
1 rkl oliiviöljyä
 dl valkoviinietikkaa
 dl sokeria
1 dl vettä
  
  
  

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 100 °C:seen.
  2. Hiero häränfileen pintaan pippurisekoitusta. 
  3. Kuumenna paistinpannu ja ruskista fileen pinta voissa. 
  4. Laita uuniin ja paista, kunnes fileen sisälämpötila on 58 °C. 
  5. Anna lihan levätä vähintään 10 min. folion sisällä, ennenkuin leikkaat sen annosviipaleiksi. 

Salottisipulisabayon:

  1. Kuumenna kerma ja fondi.
  2. Vispaa keltuaiset ja salottisipuliviinietikka ilmavaksi miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Mausta pippurilla.
  3. Lisää kerma-fondiseos joukkoon. 

Hillotut tomaatit:

  1. Paista tomaatit uunissa oliiviöljyllä sipaistuna, maustettuna suolalla ja pippurilla, 100 °C:ssa 30 min.
  2. Kuumenna viinietikka, sokeri ja vesi. Laita liemi tomaattien päälle ja laita kylmään.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 90 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi