Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu juuriselleri
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu juuriselleri -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
4
annosta
700 g häränfilettä
140 g pekonia (1 paketti)
1 rkl voita
4 neljä tuoretta rosmariinin oksaa
800 g juuriselleriä
rkl Touch of Taste Vasikanfondia
2 rkl voita
2 dl kuohukermaa
2 dl omenamehua
1 kpl omenoita
1 rkl omenaviinietikkaa
tl maissitärkkelystä
200 g papuja
1 rkl voita
suolaa ja pippuria
valkopippuria myllystä
Valmistus
Laita uuni kuumenemaan 100 °C:seen. Kuori juuriselleri ja leikkaa 5 cm lohkoiksi – yksi lohko/annos.
Laita nokare voita sekä loraus Touch of Taste Vasikanfondia jokaiselle lohkolle ja paista uunissa pehmeäksi.
Poista häränfileestä kalvot ja ota siihen väri voissa pannulla. Laita pekonisiivut uunipellille ja laita filee päälle.
Ripottele runsaasti rosmariinia päälle ja taittele pekoni fileen ympärille.
Paista filettä uunissa sellerin kera, kunnes sisälämpötila on 58 °C.
Ota liha uunista ja anna sen tekeytä vähintään 20 minuuttia folioon käärittynä.
Kiehauta kerma, Touch of Taste Vasikanfondi ja omenamehu. Mausta omenaviinietikalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.
Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä, kaada vesi pois ja lisää nokare voita. Kuori ja kuutioi omena ja lisää kastikkeeseen juuri ennen tarjoamista.
Leikkaa häränfilee viipaleiksi ja tarjoa sellerin, papujen ja omenamehukastikkeen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.