Naudanliha, Pataruoka

Itämainen härkäpata

Itämainen härkäpata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 2 tuntia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 kg kuutioitua naudanlapaa tai muuta patalihaa
    • 2 kpl sipulia
    • 5 kpl valkosipulinkynttä
    • 1 pala inkivääriä
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 tl korianteria
    • 1 tl kanelia
    • 1 tl kurkumaa
    • 1 rkl tomaattisosetta
    • 1 rkl tomaattisosetta
    • 1 rkl raastettua sitruunankuorta
    • 2 rkl Bong Touch of Taste häränlihafondia
    • 1 rkl hunajaa
    • Suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun:
    • Couscousia, salaattia ja tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Ruskista liha erissä öljyssä korkealla lämmöllä.
    2. Siirrä kattilaan vähitellen.
    3. Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja inkivääri, ruskista nämäkin ja lisää kattilaan.
    4. Lisää muut ainekset ja lisää vettä, kunnes se peittää lihan.
    5. Anna padan kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes liha on täysin pehmeää, siihen menee noin 90 minuuttia.
    6. Poista vaahto pinnalta säännöllisin väliajoin.
    7. Mausta pata suolalla, pippurilla, mausteilla ja fondilla.
    8. Tarjoa couscousin ja salaatin kanssa, ripottele päälle yrttejä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET