Marokkolainen kanapata (tagine)

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Marokkolaisen kanapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Mausteinen kanatagine on pohjoisafrikkalainen broileriruoka

Ainesosat

30
4

annosta

 suuri keltainen sipuli
 valkosipulinkynttä
600 g broilerin fileetä suikaloituna
2 rkl öljyä
 tl jauhettua kardemummaa
 tl jauhettua kanelia
 tl jauhettua juustokuminaa
400 g säilyketomaatteja
2 rkl Touch of Taste Kanafondia
600 g bataattia
 sitruuna, puristettuna
2 dl hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja korianteria
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  bulguria ja jogurttia
  

Valmistus

  1. Kuori ja kuutioi bataatti 1*1 cm paloiksi. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli.
  2. Lisää kattilaan öljyä, kuullota hienonnettuja sipuleita ja mausteita öljyssä hetken aikaa.
  3. Lisää kattilaan broilerisuikaleet ja jatka paistamista muutama minuutti.
  4. Lisää säilyketomaatit, 5 dl vettä ja Touch of Taste fondi.
  5. Lisää bataattikuutiot ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15-20 min, kunnes bataatti on kypsää. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja fondilla.
  6. Viimeistele kanatagine tuoreilla yrteillä. Tarjoile keitetyn bulgurin ja jogurtin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (1)
5.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi