Curryn makuinen broileri-parsakaaligratiini

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Osta kotiin viisi! Uskomme, että sinulta löytyy jo curryjauhetta, riisiä tai pastaa sekä Kanafondia kotoasi, jolloin sinun tarvitsee vain ostaa kotiin viisi ainesosaa. Broileri-parsakaaligratiini on lempeästi currylta maistuva vuokaruoka, joka valmistuu nopeasti vaikka keskellä viikkoa. Tarjoile riisin tai pastan kera ja nauti päivällisellä tai pakkaa mukaan lounaaksi eväsrasioihin meal prep -hengessä!

Curryn makuinen broileri-parsakaaligratiini –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Curryn makuinen broileri-parsakaaligratiini

Ainesosat

35 min
4

annosta

400 g broileria, nahatonta ja luutonta
 parsakaali
2 dl crème fraichea
2 dl vispikermaa
2 dl juustoraastetta esim. emmentalia
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 tl curryjauhetta (1–3 tl maun mukaan)

Valmistus

  1. Leikkaa parsakaali pienempiin osiin ja laita ne minuutiksi kiehuvaan veteen. Valuta.
  2. Leikkaa paistettu broilerin liha pieniksi, n. 1,5 x 1,5 cm paloiksi.
  3. Sekoita yhteen crème fraiche, kerma, juusto, fondi ja curryjauhe. Lisää joukkoon broileri ja parsakaali.
  4. Mausta suolalla, pippurilla, currylla ja fondilla. Kaada seos uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla 175 °C:ssa n. 25 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä.
  5. Tarjoile riisin tai pastan kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi