Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Artisokka-sitruuna maustevoi

Artisokka-sitruuna maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 75 g latva-artisokkaa (öljyssä)
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 100 g voita, huoneenlämpöisenä
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Valuta latva-artisokka huolellisesti talouspaperiin.
    2. Soseuta kaikki raaka-aineet monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET