Lohigratiini parmesaanin ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohigratiini parmesaanin ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Lohigratiini parmesaanin ja aurinkokuivatun tomaatin kanssa

Ainesosat

50 minuuttia
4

annosta

4 kpl lohta à noin 150 g
4 kpl veteen säilöttyjä artisokansydämiä
 aurinkokuivattua tomaattia
Kastike:   Kastike:
3 dl crème fraiche
1 dl kermaa
2 rkl Bong Touch of Taste kalafondia
3 dl hienoksi raastettua parmesaania
  Suolaa ja pippuria
Tarjoiluun:   
1 kpl sitruuna lohkoina
  Tuoretta basilikaa koristeeksi
  Perunamuusia
  
  
  

Valmistus

KASTIKE

  1. Yhdistä créme fraiche, kerma, fondi ja juusto.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla.

GRATIINI

  1. Laita lohipalat uuninkestävään vuokaan ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
  2. Kaada pois paistossa mahdollisesti syntynyt neste.
  3. Levitä artisokkasydämiä ja aurinkokuivattuja tomaatteja lohen päälle.
  4. Kaada kastike lohen, artisokan ja aurinkokuivatun tomaatin päälle.
  5. Gratinoi uunissa noin 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes gratiini on kauniin väristä ja lohi kypsää.
  6. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoa perunasoseen ja sitruunalohkojen kanssa.

Vinkki – Pursota sose klassisen kalagratiinin muotoon.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
1
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi