Salsicciapasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Osta kotiin viisi! Uskomme, että sinulta löytyy jo pastaa, oliiviöljyä ja Kanafondia kotoasi, jolloin sinun tarvitsee vain ostaa kotiin viisi ainesosaa. Tässä simppelissä salsicciapastassa yhdistyy herkullinen raakamakkara, Kanafondilla maustettu kermainen kastike sekä ihanan hapokkaat kirsikkatomaatit. Viimeistele halutessasi sitruunan kuorella ja persiljalla.

Salsicciapasta –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Salsicciapasta

Ainesosat

25 min
4

annosta

400 g keitettyä pastaa esim. caserecce
300 g salsiccia-raakamakkaraa
2 rkl oliiviöljyä
 sipuli
 valkosipulinkynttä
1 rs kirsikkatomaatteja
2 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
2 dl kermaa

Valmistus

  1. Silppua sipuli ja valkosipuli ja puolita kirsikkatomaatit.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Valuta, mutta säästä osa keitinvedestä.
  3. Poista makkaroista kuori ja hienonna makkarat karkeasti.
  4. Kuumenna öljy pannussa ja paista makkaraa, sipulia ja valkosipulia muutama minuutti.
  5. Lisää kirsikkatomaatit, kerma ja fondi. Kiehauta ja sekoita joukkoon keitetty pasta. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Jos pasta vaikuttaa liian ”kuivalta”, lisää sekaan vähän keitinvettä.
  6. Tarjoile pasta syviltä lautasilta.

Vinkki! Mausta kastiketta halutessasi lisäämällä hieman sitruunan kuorta ja persiljaa.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi