Lihamureke valkosipulilla ja sitruunalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tee arjen klassikosta astetta herkullisempi! Tämä mehevä lihamureke saa makua valkosipulista, sitruunasta ja persiljasta – ja syvyyttä vasikanfondista ja tomaattipyreestä. Tarjoa perunamuusin ja täyteläisen kastikkeen kanssa – koko perheen suosikki on valmis noin 45 minuutissa!

Poronkäristys sienillä ja tryffelipyreellä –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.

Lihamureke valkosipulilla ja sitruunalla

Ainesosat

n. 45 min
4

annosta

500 g sika-nautajauhelihaa
0.75 dl korppujauhoja
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
1.5 dl maitoa
0.5 dl tomaattipyreetä
 iso kananmuna
1 dl persiljaa, hienonnettuna
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
2 rkl valkosipulia, raastettuna
  Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sekoita maito ja korppujauhot kulhossa. Anna turvota 5 minuuttia.
  2. Lisää loput ainekset ja sekoita voimakkaasti tasaiseksi taikinaksi.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Muotoile taikina leipävuokaan tai uunivuokaan murekkeeksi.
  5. Paista uunissa 200 °C:ssa noin 30 minuuttia, kunnes mureke on kypsä.
  6. Tarjoile perunamuusin ja täyteläisen kastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 45 min uunissa
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 2,5 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi