Krustadit mascarpone-parmatäytteellä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täydellisiä ja herkullisia krustadeja tarjoiltavaksi alkumaljan kanssa tai juhlien seurusteluun. Krustadit täytettynä mascarponella ja Parman kinkulla – täynnä herkullisia makuja ja lisävivahdetta fondista. Valmiit krustadit tekevät valmistuksesta helppoa ja vaivatonta.

Krustadit mascarpone-parmatäytteellä –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Krustadit mascarpone-parmatäytteellä

Ainesosat

n. 15 min

annosta

1 pkt krustadeja, ostettu valmiina (16 kpl)
200 g mascarpone-juustoa
 viipaletta Parman kinkkua
1 tl persilladea, yrttivalkosipulikuivamaustetta
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia, mielellään Luomu
1 dl babypinaatinlehtiä
Viimeistelyyn   
  Ohueksi viipaloituja retiisejä
  Retiisejä

Valmistus

  1. Suikaloi pinaatinlehdet ja sekoita kaikki ainekset yhteen.
  2. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
  3. Annostele täyte krustadeihin ja koristele retiiseillä ja persiljalla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 15 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi