Kasvisruoka, Lisuke

Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella

Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kukkakaalia
    • 2 dl vehnäjauhoa
    • 3 kananmunaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl korppujauhoa
    • öljyä paistamiseen
    • Kastike
    • 2 dl majoneesia
    • 1 pieni keltainen sipuli
    • 1 maustekurkku
    • 0.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita

    Valmistus

    Kastike:

    1. Hienonna sipuli ja maustekurkku.
    2. Sekoita kulhossa majoneesi, hienonnettu sipuli ja maustekurkku. Mausta fondilla ja mustapippurilla. Koristele kauniisti siivutetulla maustekurkulla.

    Kukkakaali:

    1. Huuhtele ja jaa kukkakaali sopivan kokoisiksi palasiksi. Laita pilkotut kukkakaalin nuput kiehuvaan, suolattuun veteen. Keitä muutama minuutti. Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna jäähtyä.
    2. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää fondi.
    3. Ota kaksi puhdasta ja kuivaa kulhoa. Lisää toiseen niistä lisää vehnäjauhot ja toiseen korppujauhot.
    4. Tee kaksinkertainen leivitys kääntelemällä kukkakaali ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
    5. Paista kukkakaali kullanruskeaksi kuumassa öljyssä.
    6. Tarjoile kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET