Kurpitsakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullisen värinen kurpitsakeitto on kuin pala aurinkoa. Pehmeän täyteläinen keitto maustetaan sitruunalla ja viimeistellään crème fraichella.

Kurpitsakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Kurpitsakeitto

Ainesosat

40 min
4

annosta

200 g kurpitsaa siemenet poistettuna ja kuutioituna
200 g juuriselleriä, kuorittuna
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl vaaleaa balsamicoviinietikkaa
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 rkl sitruunan kuorta, raastettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
2 rkl persiljaa, pilkottuna
1 dl crème fraîchea
1 dl maitoa
  Sormisuolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita yhteen öljy, valkosipuli, raastettu sitruunankuori, viinietikka ja fondi.
  2. Paloittele selleri ja kurpitsa. Laita palat uuninkestävään vuokaan.
  3. Pirskottele öljyseos pinnalle ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paahda kasviksia uunissa 200°C:ssa noin 20-25 minuuttia. Ota pois uunista, kun ne ovat pehmeitä. Soseuta persiljan kanssa tasaiseksi pyreeksi.
  5. Lisää crème fraîche ja maito. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia.

 

Tarjoa keitto kupeista tai annosmaljoista yhdessä crème fraîche-nokareen kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi