Kasvissyöjän kaalikääryleet

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kasvissyöjän kaalikääryleiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Kasvissyöjän kaalikääryleet

Ainesosat

60
4

annosta

 suurta savoijinkaalin lehteä
200 g herkkusieniä (tapionherkkusieniä, jos löydät), paloiteltuna
200 g osterivinokkaita paloiteltuna
 keltainen sipuli, hienonnettuna
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 rkl japanilaista soijakastiketta
2 dl couscousia, keitettynä ja valutettuna
  suolaa ja mustapippuria
  voita ja rypsiöljyä
  
  

Valmistus

1.Keitä kaalinlehtiä muutama minuutti vedessä, jonka jälkeen siirrä ne jääveteen jäähtymään. Poista paksu lehtiruoti ja siirrä lehden talouspaperin päälle kuivumaan.
2.Paista sipulia ja sieniä voissa 5 min. Lisää soija ja kasvisfondi, anna keittyä kasaan. Hienonna sieni-sipuliseos tehosekoittimella karkeaksi massaksi. Lisää keitetty couscous myös tehosekoittimeen, hienonna muutaman sekunnin ajan.
3.Mausta sieniseos suolalla ja mustapippurilla.
4.Jaa massa keitetyille kaalinlehdille ja kääri niistä kääryleitä. Sulje kääryleet cocktail-tikuilla.
5.Paista kääryleitä voi-öljyseoksessa, kunnes ne ovat lämmenneet ja saaneet kauniin värin.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
Alle 30 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi