Kasvisruoka, Arkiruoka

Daal punaisilla linsseillä ja kookosmaidolla

Daal punaisilla linsseillä ja kookosmaidolla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste – fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 sipuli silputtuna
    • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
    • 2 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
    • 1–5 mm chilijauhetta (halutun tulisuusasteen mukaan)
    • 1 porkkana karkeasti raastettuna
    • 1 hapokas omena karkeasti raastettuna
    • 2 rkl öljyä
    • 3,5 dl punaisia kuivattuja linssejä
    • 5 dl vettä
    • 1,5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 4 dl/1 tlk kookosmaitoa

    Valmistus

    Huuhtele ja valuta linssit siivilässä. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit, valkosipuli, inkivääri, chili, porkkana ja omena varovaisesti 5 minuuttia. Lisää linssit, vesi ja fondi. Keitä hiljalleen 15 minuuttia. Lisää kookosmaito ja keitä vielä 5 minuuttia. Daal on valmis, kun linssit ovat pehmenneet. Mausta fondilla. Jos linssimuhennos on liian makeaa, lisää hieman puristettua limemehua tai etikkaa.

    Vinkki: Tarjoile daal crème fraichella, johon on sekoitettu hieman limeä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET