Kala & äyriäinen, Pastaruoka

Välimerenpasta grillatulla lohella

Välimerenpasta grillatulla lohella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

60 min

Skickat!

Ainesosat

  • Marinadi
  • 0,5 dl rypsiöljyä
  • 1,5 rkl sitruunamehua
  • 0,5 rkl valkosipulia, hienonnettuna
  • 1 rkl Bong Touch of Taste -kasvisfondia tai -luomu kasvisfondia
  • 0,5 rkl hunajaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 4 palaa á 150-175 g Lohta
  • 4 annosta Pasta
  • 4 annosta spagettia tai tagliatellea keitettynä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sipulia, hienonnettuna
  • 3 rkl valkosipulia, hienonnettuna
  • 2 kourallista babypinaattia
  • 16 kpl minitomaatteja
  • 1,5 dl parmesaaniraastetta
  • 1 dl persiljaa, hienonnettuna

Valmistus

1. Sekoita marinadin ainekset yhteen ja anna lohen marinoitua 1 tunnin ajan jääkaapissa.

2. Grillaa lohi grillipannulla, uunissa tai grillissä sopivan kypsäksi.

3. Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä n. 5 minuuttia.

4. Sekoita joukkoon pasta ja vihannekset, mausta suolalla ja pippurilla.

5. Sekoita lopuksi joukkoon parmesaaniraaste.

6. Asettele pasta lautasille, laita annosten päälle lohta ja hiukan parmesaaniraastetta.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET