Kala & äyriäinen, Lisuke

Avokadovaahto kananmunalla ja taimenmädillä

Tämä alkuruoka sopii loistavasti pääsiäisen juhlapöytään, ja lisukkeena myös muihin kevään juhliin. Keväisen vihreän avokadovaahdon maustat helposti Touch of Taste Kanafondilla. Kasvisversion saat kun käytät kasvisfondia ja korvaat taimenmädin merileväkaviaarilla.

Betyg:
  • Annokset: 8

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl isoa, kypsää avokadoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 1 dl crème fraichea
    • 1 rkl pieneksi pilkottua valkosipulia
    • 1 tl limemehua
    • 8 kpl keitettyä, jäähtynyttä kananmunaa
    • 16 kpl pientä kaunista salaatinlehteä
    • 50 g taimenmätiä
    • 0,5 dl silputtua ruohosipulia

    Valmistus

    Laita avokadon hedelmäliha, crème fraiche, fondi, limemehu ja valkosipuli tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi vaahdoksi ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla

    Kuori ja halkaise kananmunat.

    Laita avokadovaahtoa salaatinlehden päälle, sitten puolikas kananmuna ja viimeiseksi mäti ja ruohosipuli.

    Vinkki –  Jos haluat tehdä kasvisversion, niin käytä kasvisfondia ja merileväkaviaaria.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET