Jouluinen ruusukaali

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jouluisen ruusukaalin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Jouluiseen buffetpöytään katetaan kasvislisukkeeksi jouluisesti kanelilla

Ainesosat

20
8

annosta

1 kg tuoretta ruusukaalia päällimmäiset lehdet siistittynä pois
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 rkl voita
2 rkl rypsiöljyä
 kanelitankoa
 laakerinlehteä
1 rkl fariinisokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl jauhettua kardemummaa
1 tl kuivattua, jauhettua inkivääriä
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Laita ruusukaalit kattilaan, lisää päälle kylmää vettä, kunnes ruusukaalit peittyvät.
  2. Lisää fondi ja anna kiehua 5 minuuttia. Siivilöi vesi pois ja anna ruusukaalien jäähtyä.
  3. Kuumenna voi ja öljy suuressa paistinpannussa. Lisää ruusukaalit, kaneli ja laakerinlehdet. Paista keskilämmöllä, kunnes ruusukaalit ovat saaneet kauniin värin.
  4. Ripottele päälle fariinisokeri, valkoviinietikka ja loput mausteet. Paista vielä minuutti.
  5. Tarjoile heti!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi