- Kuumenna uuni 130 °C:seen.
- Poista mahdolliset kalvot ja jänteet sekä näkyvä, ylimääräinen rasva häränfileestä. Paloittele neljään yhtä suureen osaan, suolaa ja pippuroi.
- Keitä '1-2-3-liemi' kattilassa, katso liemen ohje reseptipankista. Kuori punasipulit ja laita ne kiehumaan mausteliemeen. Laita kansi päälle ja nosta sivuun.
- Kuori ja leikkaa palsternakka tasakokoisiksi paloiksi. Paloittele sienet sekä taittopavut halutun suuruisiksi. Laita sivuun.
- Kuori ja leikkaa salottisipulit pienemmiksi paloiksi. Sulata ruokosokeri kattilassa keskikuumalla lämmöllä. Lisää joukkoon salottisipuli, laakerinlehti ja timjami. Kuullota muutama minuutti. Lisää sitten balsamico sekä punaviini. Keitä kokoon, kunnes 1/3 on jäljellä. Lisää fondi joukkoon ja hauduta pari minuuttia, siivilöi. Mausta madeiralla, tryffeliöljyllä tai hienonnetuilla tryffeleillä. Lisää myös halutessasi fondia, suolaa, pippruria tai nokare voita. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen.
- Ruskista häränfileet paistinpannulla keskikuumalla lämmöllä öljyssä halutun värisiksi. Lisää nokare voita, muutama oksa timjamia ja pari murskattua valkosipulinkynttä. Nosta kaikki uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa haluttuun sisälämpötilaan. Jos haluat lihasta medium-kypsän, sisälämpötila on noin 55 °C. Anna levätä 5-10 min. ennen mahdollista leikkaamista.
- Paista palsternakka ja sienet kullanruskeiksi öljyssä ja voissa. Lisää taittopavut ja mausteliemessä olleet sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa halstratun ankanmaksan kanssa.