Häränfilé Rossini, ankanmaksaa ja tryffelikastiketta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Häränfilé Rossini, ankanmaksaa ja tryffelikastiketta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Häränfile Rossini sopii mainiosti niihin hetkiin

Ainesosat

4

annosta

1 kg häränfilettä
200 g palsternakkaa
100 g pieniä punaisia paistisipuleita
1 dl punaviinietikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
100 g osterivinokkaita
100 g metsäsieniä
100 g taittopapuja
3 kpl salottisipulia
2 rkl ruokosokeria
1 kpl laakerinlehtiä
 timjamia
3 rkl balsamiviinietikkaa
3 dl punaviiniä
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
  ankanmaksaa
  madeiraa
  tryffeliöljyä
  voita
  ruokaöljyä, neutraalin makuista

Valmistus

  1. Kuumenna uuni 130 °C:seen.
  2. Poista mahdolliset kalvot ja jänteet sekä näkyvä, ylimääräinen rasva häränfileestä. Paloittele neljään yhtä suureen osaan, suolaa ja pippuroi. 
  3. Keitä '1-2-3-liemi' kattilassa, katso liemen ohje reseptipankista. Kuori punasipulit ja laita ne kiehumaan mausteliemeen. Laita kansi päälle ja nosta sivuun. 
  4. Kuori ja leikkaa palsternakka tasakokoisiksi paloiksi. Paloittele sienet sekä taittopavut halutun suuruisiksi. Laita sivuun. 
  5. Kuori ja leikkaa salottisipulit pienemmiksi paloiksi. Sulata ruokosokeri kattilassa keskikuumalla lämmöllä. Lisää joukkoon salottisipuli, laakerinlehti ja timjami. Kuullota muutama minuutti. Lisää sitten balsamico sekä punaviini. Keitä kokoon, kunnes 1/3 on jäljellä. Lisää fondi joukkoon ja hauduta pari minuuttia, siivilöi. Mausta madeiralla, tryffeliöljyllä tai hienonnetuilla tryffeleillä. Lisää myös halutessasi fondia, suolaa, pippruria tai nokare voita. Suurusta kastike haluttuun sakeuteen. 
  6. Ruskista häränfileet paistinpannulla keskikuumalla lämmöllä öljyssä halutun värisiksi. Lisää nokare voita, muutama oksa timjamia ja pari murskattua valkosipulinkynttä. Nosta kaikki uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa haluttuun sisälämpötilaan. Jos haluat lihasta medium-kypsän, sisälämpötila on noin 55 °C. Anna levätä 5-10 min. ennen mahdollista leikkaamista. 
  7. Paista palsternakka ja sienet kullanruskeiksi öljyssä ja voissa. Lisää taittopavut ja mausteliemessä olleet sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.    

 

Tarjoa halstratun ankanmaksan kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi