Grillattu kanasalaatti pastalla ja yrttimajoneesilla
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattu kanasalaatti pastalla ja yrttimajoneesilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
45
4
annosta
4 broilerin rintafileetä
Marinadi:
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamietikkaa
1 tl Touch of Taste Kanafondia
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 tl savupaprikajauhetta
1 rkl japanilaista soijakastiketta
Salaattikastike:
1 kananmunan keltuainen
1 tl sitruunamehua
1 tl dijon-sinappia
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
1 dl tuoreita yrttejä, hienonnettuna
2 dl rypsiöljyä
4 annosta keitettyä pastaa, kylmänä
Valmistus
Sekoita marinadin ainesosat keskenään. Laita broileri pakastuspussiin, lisää joukkoon marinadi. Anna marinoitua kylmässä vähintään 2 tuntia.
Valmista kastike. Vatkaa keltuainen, sinappi ja sitruuna keskenään. Lisää öljy ohuena nauhana joukkoon. Kun seos on paksuuntunut, lisää fondi ja hienonnetut yrtit.
Sekoita pasta ja kasvikset. Nosta salaattipohja lautasille.
Grillaa marinoidut rintafileet keskilämmöllä. Siivuta kypsät fileet ja nosta ne salaatin päälle lautasille. Viimeistele annokset yrttimajoneesilla!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.