Gremolata crème

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tuo raikasta makua rapujuhliin tällä sitruunalla, persiljalla ja valkosipulilla maustetulla gremolatakastikkeella. Kasvisfondi viimeistelee maun ja tuo kastikkeeseen syvyyttä.

Gremolata crème-reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia, joka tuo esiin raaka-aineiden parhaat puolet ja syventää makua entisestään.

Gremolata

Ainesosat

5 min
4

annosta

3 dl crème fraîchea
0.5 rkl sitruunankuorta, raastettuna
3 rkl persiljaa, hienonnettuna
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
1 tl valkosipulia, raastettuna
1 rkl oliiviöljyä
  Suolaa ja mustapippuria maun mukaan

Valmistus

  1. Vispaa kaikki ainekset yhteen kulhossa ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi