Curry-simpukka-lohikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Curry-simpukka-lohikastikeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Eksoottinen curry-lohikastike viimeistellään tuoreilla simpukoilla ja Touch of Taste Hummerifondilla.

Ainesosat

4

annosta

500 g lohifilettä keskikokoisina kuutioina
1 kpl sipulia, hienonnettuna
 kpl vihreää paprikaa paloiteltuna
 kpl punaista paprikaa, paloiteltuna
50 g sokeriherneitä
10 kpl parsaa, paloiteltuna
1 kpl porkkanoita, viipaloituna
500 g simpukoita, harjattuina ja puhdistettuina
 rkl Touch of Taste Hummerifondia
3 dl ruokakermaa
1 rkl currya
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuna
 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
1 dl kuivaa valkoviiniä
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä, lisää simpukat ja kaada viini joukkoon. 
  2. Keitä simpukoita kannen alla, kunnes ne avautuvat. Siivilöi liemi ja laita sivuun. 
  3. Kuullota kasvikset voissa ja curryssa kattilassa.
  4. Lisää simpukkaliemi, kerma ja fondi. 
  5. Mausta pippurilla. 
  6. Halutessasi voi suurustaa maissitärkkelyksellä. 
  7. Leikkaa lohi kuutioiksi, kääntele varoen pataan ja hauduta viisi minuuttia. 
  8. Laita tarjolle syville lautasille. 
  9. Tarjoa riisin, nuudelien tai perunoiden kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi