Broileri

Grillatut broilerivartaat kookoksella

Grillatut broilerivartaat kookoksella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

20 min

Skickat!

Ainesosat

  • 600 g broilerin fileetä
  • grillitikkuja
  • Marinadi
  • 2 tl Kanafondi
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 4 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 1 rkl sitruunamehua

Valmistus

  1. Sekoita marinadin ainesosat keskenään kulhossa. Ota muutama ruokalusikallinen marinadia erilliseen astiaan (käytetään myöhemmin).
  2. Siivuta broilerinfilee ja laita se marinadiin. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
  3. Liota grillitikkuja vedessä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä.
  4. Pujota broilerinfileet grillitikkuihin ja paista grillissä tai uunissa, kunnes broileri on kypsää. Sivele erilleen otettua marinadia vartaiden päälle.
  5. Tarjoile kasvisten ja herkullisen kastikkeen kanssa.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET