Grillatut broilerivartaat kookoksella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillatut broilerivartaat kookoksella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Grillatut broilerivartaat marinoidaan eksoottisesti soijalla

Ainesosat

20
4

annosta

600 g broilerin fileetä
  grillitikkuja
Marinadi   
2 tl Kanafondi
1 dl kookoshiutaleita
4 rkl japanilaista soijakastiketta
1 rkl sitruunamehua
  

Valmistus

  1. Sekoita marinadin ainesosat keskenään kulhossa. Ota muutama ruokalusikallinen marinadia erilliseen astiaan (käytetään myöhemmin).
  2. Siivuta broilerinfilee ja laita se marinadiin. Anna marinoitua kylmässä muutama tunti.
  3. Liota grillitikkuja vedessä vähintään 30 minuuttia ennen käyttöä.
  4. Pujota broilerinfileet grillitikkuihin ja paista grillissä tai uunissa, kunnes broileri on kypsää. Sivele erilleen otettua marinadia vartaiden päälle.
  5. Tarjoile kasvisten ja herkullisen kastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi